Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Στοίχισαν οι απουσίες

Στοίχισαν οι απουσίες

manouselis1

manouselis1
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που είναι από τις 7-19 Ιουλίου και θα λάβει χώρα στην Ιταλία, η “γαλανόλευκη” ηττήθηκε από την αντίστοιχη Εθνική Ομάδα της Γερμανίας με 66-46.

Ωστόσο, τα αρκετά προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπιζε το συγκρότημα του Μάνου Μανουσέλη, δεν έδωσε την ευκαιρία στον ομοσπονδιακό προπονητή να τεστάρει 3 παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Διαμαντάκος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ώμο, ύστερα από μια κόντρα του κοντά στο καλάθι και αποχώρησε, ο Κώστας Φακοπουλίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στα πλευρά, ενώ ο Ανδρέας Ρεκουνιώτης υπέστη διάστρεμμα. Κι όλα αυτά τη στιγμή που απουσιάζουν ακόμα οι παίκτες που αγωνίζονται στη σειρά για την τρίτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ.

Ακόμα κι έτσι η “κακότυχηΕθνική Ομάδα, έμεινε κοντά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, με την ατυχία όμως να αρχίζει να την… ταλαιπωρεί από τη δεύτερη κιόλας περίοδο. Στην επανάληψη, η Ελλάδα, έκανε προσπάθειες για να ανακάμψει, αλλά οι λύσεις που διέθετε ο ομοσπονδιακός προπονητής ήταν λίγες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η αναμέτρηση στο τελικό 66-46.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…