Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σοβαρότητα 100%”

“Σοβαρότητα 100%”

dunston olympiacos malaga

dunston-olympiacos-malaga

Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για το παιχνίδι-“σκούπα” απέναντι στον Άρη την Τρίτη (02/06) στο “Nick Galis Hall“. Ο Μπράιαντ Ντάνστον, όπως κάνει πάντα πριν από κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού, ανανέωσε το προσωπικό του “blog“, που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!

Για άλλη μία φορά έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Η σεζόν φθάνει στο τέλος της και θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για το μεγάλο μας στόχο. Ξέρω ότι όλοι οι φίλαθλοί μας σκέφτονται τους τελικούς, αλλά εμείς ειλικρινά έχουμε το μυαλό μας μόνο στη σειρά με τον Άρη. Είμαστε 2-0 μπροστά στο σκορ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

Θα πρέπει και στο τρίτο παιχνίδι να είμαστε το ίδιο σοβαροί και να παίξουμε το ίδιο δυνατά όπως στα πρώτα δύο ματς. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που δεν αρέσει σε εμάς τους αθλητές, δεν θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε άδεια καθίσματα, σε μια ατμόσφαιρα ψυχρή, από την άλλη όμως δεν μας αρέσει να συμβαίνουν και επεισόδια. Τώρα, λοιπόν, έχουμε μπροστά μας έναν αξιόλογο αντίπαλο κι αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε το ματς με 100% σοβαρότητα. Οι απουσίες του Βασίλη και του Μπρεντ είναι πολύ σημαντικές και θα πρέπει να παίξουμε και για αυτούς. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε να αναφερθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Χαιρετίσματα σε όλους!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…