Κεντρική Ελλάδα Camp Σειρά πήρε ο Λυκογιάννης (pics)

Σειρά πήρε ο Λυκογιάννης (pics)

lykogiannis keramidas camp marousi

lykogiannis keramidas camp marousi

Το καμπ του Αμαρουσίου συνεχίζεται και οι νεαροί αθλητές γνωρίζουν, από κοντά, σημαντικές προσωπικότητες του χώρου. Μετά τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, σειρά πήρε ο, μέχρι πρότινος συνεργάτης του και προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας στα παιδιά και υπογράφοντας σε όλα αυτόγραφα. Και, όπως σημείωσε ο σύλλογος, αναμένονται ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

lykogiannis keramidas camp marousi1

“Τα παιδιά που ήρθαν την πρώτη εβδομάδα στο Μαρούσι, είχαν την τύχη να συναντήσουν ορισμένους από τους πρωταγωνιστές της “μεγάλης” κατηγορίας. Δεν ήταν μόνο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που ήρθε, μίλησε στους λιλιπούτειους παίκτες μας, υπέγραψε αυτόγραφα.

Από κοντά κι ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος συνυπήρξε με τον προπονητή μας, Κώστα Κεραμιδά, στη σουηδική Σόλνα. Ο νυν τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου και για ένα διάστημα φέτος μέλος του προπονητικού τιμ του Παναθηναϊκού (στα πλέι οφ), όπου συνεργάστηκε με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, είχε πολλά να πει στα παιδιά. Κι όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες, δεν άφησε κανένα παραπονεμένο, καθώς υπέγραψε αυτόγραφα σε καθένα από αυτά.

lykogiannis camp marousi2

Το καμπ του Αμαρουσίου μπήκε από σήμερα στη δεύτερη -και τελευταία- εβδομάδα του και η παρέλαση των “αστέρων” συνεχίζεται. Άλλωστε, δεν έχουμε παρουσιάσει ούτε τους μισούς, από αυτούς που μας τίμησαν την πρώτη εβδομάδα”.

lykogiannis camp marousi3

lykogiannis camp marousi1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…