Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Συνάντηση στη Βαρκελώνη

Συνάντηση στη Βαρκελώνη

euroleague team captains

euroleague team captains

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη το Euroleague Basketball Institute Annual Workshop, όπου θα παρευρεθούν παίκτες, προπονητές και στελέχη από όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκα. Στόχος είναι η συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της “Γηραιάς Ηπείρου“, προκειμένου για τη βελτίωση της και ώστε να γίνει μια πρώτη προετοιμασία, εν όψει της νέας σεζόν.

Την 1η Ιουλίου, 24 παίκτες από όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκα θα δώσουν το “παρών” ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και μελλοντικές ιδέες με τα στελέχη των ομάδων. Σειρά παίρνουν οι προπονητές, 2-3 Ιουλίου, και στα πλαίσια της παρουσίας τους, θα παρακολουθήσουν και το ετήσιο συνέδριο διαιτησίας. Η “σκυτάλη” θα περάσει στους υπεύθυνους των τμημάτων Μάρκετινγκ, όλων των ομάδων, ώστε να συζητηθούν τρόποι αύξησης προσέλευσης του κόσμου στα γήπεδα και την επόμενη μέρα, οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των ομάδων, θα αναλύσουν τρόπους “γιγάντωσης” της διοργάνωσης.

Στις 8 Ιουλίου, θα γίνει η Γενική Συνέλευση Μετόχων του Γιούροκαπ, ενώ, εν συνεχεία, στελέχη όλων των ομάδων της Ευρώπης, θα βρεθούν στην Βαρκελώνη για να επικυρώσουν τα σχέδια εν όψει της νέας σεζόν. Τέλος, στις 9 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των ομίλων, της κανονικής διάρκειας, τόσο της Ευρωλίγκα όσο και του Γιούροκαπ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …