Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Συμφωνία με Κεραμέα

Συμφωνία με Κεραμέα

kerameas olympiakos ipeuthinos akadimion

kerameas-olympiakos-ipeuthinos akadimion

Ο Ολυμπιακός δεν “κοιτάει” μόνο το παρόν αλλά φροντίζει και για το μέλλον του. Για τον λόγο αυτό, προχώρησε στην πρόσληψη του Νίκου Κεραμέα, στην ευθύνη του οποίου, εναπόκειται το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου, των Ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κεραμέα.

Ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ σε τμήματα υποδομής, είναι ο νέος υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού, υπεύθυνος των “ερυθρόλευκωνΑκαδημιών και όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής.

Ο Νίκος Κεραμέας διετέλεσε για 21 χρόνια Υπεύθυνος των Ακαδημιών και των Αγωνιστικών Τμημάτων του Μαντουλίδη με τον οποίο κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στα Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα, ενώ υπό τις οδηγίες του αγωνίστηκαν παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Νίκος Ζήσης, ο Χάρης Μαρκόπουλος και ο Αντρέας Χριστοδούλου.

Στα 10 χρόνια που βρέθηκε στους πάγκους των μικρών Εθνικών ομάδων πανηγύρισε την κατάκτηση τριών μεταλλίων. Χρυσό στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας το 2002 με την Εθνική Κ20, ασημένιο το 1999 στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με την Εθνική Εφήβων και ασημένιο το 2008 στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας με την Εθνική Εφήβων.

Ο Νίκος Κεραμέας έχει κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας ως πρώτος προπονητής με τον Άρη το 1992, ενώ ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Σβι Σερφ στην κατάκτηση του κυπέλλου Κυπελλούχων το 1993“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…