Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Συγκεντρωμένοι στο πλάνο (vid)

Συγκεντρωμένοι στο πλάνο (vid)

Mouratos Greece Korea1

Mouratos-Greece-Korea1

Η Εθνική Ομάδα Εφήβων ξεκίνησε με το δεξί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να επιβληθεί της Κορέας με 83-55. Οι πρωταγωνιστές, Βασίλης Μουράτος και Σωτήρης Μπιλλής, μίλησαν αμέσως μετά τη λήξη της εναρκτήριας αναμέτρησης

Αναλυτικά:
“Σίγουρα η όμορφη εικόνα μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Στην αρχή ήμασταν αγχωμένοι γιατί ήμασταν μπροστά στο κοινό μας. Το αποτέλεσμα μας χαροποιεί και πάμε στο επόμενο παιχνίδι”.

Για το επόμενο παιχνίδι: “Για τη συνέχεια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αυτό που μας λένε οι προπονητές μας και να δώσουμε το 100%. Είναι μια ομάδα που δεν τους έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, αλλά όλο το τεχνικό επιτελείο κάνει την καλύτερη δουλειά προκειμένου να είμαστε προετοιμασμένοι”.

Billis-Greece-Korea

Από τη μεριά του ο Σωτήρης Μπιλλής ανέφερε: “Μια πολύ καλή νίκη, όχι όμως εύκολη. Από την άμυνα νικήσαμε αυτό το παιχνίδι και μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος. Στο επόμενο πάμε συγκεντρωμένοι θα κάνουμε ότι μπορούμε. Δεν τον ξέρουμε πάρα πολύ αλλά όποιος και αν είναι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…