Κεντρική Basket League Άρης Συγχαρητήρια και Πριμ

Συγχαρητήρια και Πριμ

nikos laskaris aris ependitis

nikos laskaris-aris-ependitis
Ο νέος μέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, μετά τη λήξη της πρώτης αναμέτρησης του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει της “Ένωσης” με 71-69, είχε κατέβει στα αποδυτήρια των παικτών του Άρη, είχε μοιράσει συγχαρητήρια και είχε υποσχεθεί πριμ, σε περίπτωση πρόκρισης στην τετράδα.

Η πρόκριση ήρθε, όμως το ξεκίνημα, του “θεού του πολέμου” στην ημιτελική σειρά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, δεν ήταν και το καλύτερο.

Ο Άρης όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, εκεί που όλοι περίμεναν τους “ερυθρόλευκους” να βγάλουν τη “σκούπα” και να καθαρίσουν το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες, επικράτησε των Πειραιωτών με 84-74, νίκη, που τους κρατάει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Παραμονές του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο νέος μέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, επικοινώνησε με τον πρόεδρος της “κιτρινόμαυρηςΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, του μετέφερε τη χαρά και τα συγχαρητήριά του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τον ενημέρωσε πως αύριο (04/06) η ομάδα θα μοιραστεί το πριμ για την τετράδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…