Κεντρική Διεθνή “Σαν ψάρι στο νερό”

“Σαν ψάρι στο νερό”

itoudis cska f4 Αντίγραφο

itoudis-cska-f4 - Αντίγραφο

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης, κόντρα στη Χίμκι, δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση και έφτασε σε μια αρκετά εύκολη επικράτηση με 89-62. Ο τεχνικός της “ομάδας του στρατού”, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε αμέσως μετά λήξη της αναμέτρησης και εξήγησε πώς έφτασε στην τόσο εύκολη επικράτηση.

Αναλυτικά:
“Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου. Ήμασταν καλύτεροι στο Game 1, πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη. Υποχρεώσαμε τον αντίπαλό μας σε 15 λάθη, ενώ είχαν μόλις 4 κλεψίματα. Επιθετικά, περάσαμε την μπάλα στη ρακέτα και εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες μας. Η Χίμκι είναι δυνατή ομάδα και έβγαλε πολύ ενέργεια στη σειρά με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Είμαστε μπροστά στο σκορ με 1-0 και πλέον περιμένουμε την αντίδρασή τους”.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για την πρώτη του συμμετοχή στους τελικούς του ρώσικου πρωταθλήματος: “Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω συμμετάσχει σε 30 τελικούς. Μπορεί και παραπάνω… Επομένως έχω την οικειότητα. Νιώθω σαν ψάρι στο νερό! Είτε είσαι πρώτος βοηθός, είτε ασίσταντ, η προετοιμασία δεν διαφοροποιείται. Όλα έχουν να κάνουν με την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα σου στο γήπεδο. Απλώς, πρέπει να βοηθήσεις τους παίκτες σου να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις. Για να είμαι ειλικρινείς, οι παίκτες μου έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…