Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ψυχολογικά έτοιμοι”

“Ψυχολογικά έτοιμοι”

bremer paok rethimno

bremer-paok-rethimno

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στον Άρη αλλά κατάφερε να αντιδράσει με εμφατικό τρόπο στο τελευταίο δεκάλεπτο και να διατηρήσει ανέπαφο το πλεονέκτημα έδρας, στην τελική φάση των πλέι οφ της Α1. Ο, κορυφαίος του αγώνα, Τζέι Αρ Μπρέμερ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, σημείωσε ότι η ψυχολογική προετοιμασία είναι το παν στα πλέι οφ, αναφέρθηκε στην ανατροπή που πραγματοποίησε η ομάδα του και επεσήμανε τα στοιχεία που θα κρίνουν τη νίκη στο Αλεξάνδρειο.

“Βρισκόμαστε στα πλέι οφ και ξέρεις πως είναι η κατάσταση πλέον. Έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές μαζί τους, μας ξέρουν και τους ξέρουμε, θα δούμε βίντεο, θα κάνουμε προπόνηση, αλλά μέσα σε 24 ώρες δεν μπορείς να δουλέψεις πολύ σε φυσική κατάσταση. Μπορείς όμως να δουλέψεις στην ψυχολογία και στο μυαλό” ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού γκαρντ, που συμπλήρωσε ότι:

“Ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη νίκη για μας. Στο τέλος της τρίτης περιόδου και σε ένα τάιμ άουτ, είπαμε ότι θα πρέπει να παίξουμε με πολλή ενέργεια, σε άμυνα και επίθεση, να μπούμε δυναμικά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον ροή του αγώνα. Θέλαμε να μειώσουμε γρήγορα την διαφορά και αυτό ξεκίνησε από την άμυνά μας. Όταν βάλαμε και ορισμένα μεγάλα σουτ, αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να περάσουμε και μπροστά στο σκορ και να διατηρήσουμε το προβάδισμα ως το τέλος”.

Ενώ κατέληξε, υποστηρίζοντας πως “το κλειδί θα είναι η άμυνα. Τους περιορίσαμε στους 60 πόντους και πρέπει να συνεχίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε αφοσιωμένοι στην άμυνά μας. Σε αυτή την χρονική στιγμή της σεζόν είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια του αγώνα. Ένας αγώνας όμως διαρκεί 40 λεπτά και παρά το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στον ίδιο ρυθμό, πρέπει να περιορίσουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα, να έχουμε περισσότερη ενέργεια στην επίθεση και στην άμυνα για όσο περισσότερο μπορούμε και όχι μόνο για 20-25 λεπτά”.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για το δεύτερο παιχνίδι, ξεκίνησε σήμερα με “βιντεοθεραπεία” και μια προπόνηση, στην οποία έδωσαν όλοι κανονικά το “παρών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…