Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Πρόβλημα η άμυνα ζώνης”

“Πρόβλημα η άμυνα ζώνης”

Billis-Greece-Korea

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Εφήβων, τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία, όμως, τελικά πήρε τη νίκη, επικρατώντας με 70-65. Ο κόουτς που κάθεται στον πάγκο της Εθνική μας, σε δηλώσεις του ανέφερε πως κρατάει μόνο τη νίκη και όχι την εμφάνιση.

Αναλυτικά:
“Ο αντίπαλός μας ήταν μια ομάδα που είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία και στον αγώνα με τη Σερβία, αλλά και στην περίοδο προετοιμασίας. Μας δημιούργησε προβλήματα η άμυνα ζώνης και η παθητικότητα με την οποία έπαιζαν. Στην άμυνα είχαμε καλές συνεργασίες, αλλά δε βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση, με αποτέλεσμα να έχουμε άστοχα σουτ. Καταφέραμε, όμως, να κάνουμε κάποια κλεψίματα, βάλαμε 1-2 σουτ και στο τέλος νικήσαμε”.

Σε ερώτηση για το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο κι αν θα παίξει στο τρίτο ματς, απέναντι στη Σερβία, εξήγησε: «Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για τον Χαραλαμπόπουλο. Το βασικό για εμάς είναι ο Βασίλης να είναι 100% υγιής και έτοιμος. Εάν δεν είναι έτοιμος θα κάνουμε υπομονή και θα περιμένουμε. Το παιχνίδι με τη Σερβία είναι πολύ δύσκολο, είναι μια εξαιρετική ομάδα, αλλά είναι πολύ σημαντικό για την κατάταξή μας. Θα ξεκουραστούμε τώρα και από αύριο (29/06) θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Η Ελλάδα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει κλήρωσης Eurobasket

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ, το ισχυρότερο δηλαδή από όλα τα υπόλοιπα, μαζί με τις…