Κεντρική Basket League Άρης Προπόνηση και…Ευρώπη!

Προπόνηση και…Ευρώπη!

Aris practice proponisi1

Aris-practice-proponisi1

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (13/06) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ο Άντριου Νέιμικ ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές προπονήθηκαν κανονικά.

Πριν από την προπόνηση, ο Δημήτρης Πρίφτης μαζί με το τεχνικό τιμ, πρόβαλαν βίντεο στους παίκτες σχετικά με τον αυριανό τους αντίπαλο, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή των “κιτρινόμαυρων”, την οποία αποτελούν οι: Τόρεϊ Τόμας, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Φλιώνης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Τσιάρας, Άντριου Νέιμικ, Κώστας Χαρίσης, Βασίλης Σίμτσακ.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης έστειλε σήμερα Παρασκευή (12/6) στην Ευρωλίγκα το φάκελο με τα στοιχεία που ζήτησε η διοργανώτρια αρχή της Euroleague και του EuroCup για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Ακόμα, οι άνθρωποι του “θεού του πολέμου”, ζήτησαν απευθείας συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντής Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου. Στη συνάντηση αυτή, θέλουν να αναπτύξουν διά ζώσης το πενταετές πλάνο που ζητήθηκε από την Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…