Κεντρική Basket League Άρης Προετοιμασία μετ’ εμποδίων

Προετοιμασία μετ’ εμποδίων

carter thomas aris paok

carter-thomas-aris-paok

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την τέταρτη αναμέτρηση της σειράς των “μικρώντελικών με τον ΠΑΟΚ.

Οι “κιτρινόμαυροι” καίγονται για τη νίκη, καθώς θέλουν ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 και να τη στείλουν σε πέμπτο και τελευταίο ματς. Ωστόσο, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν κατάφερε να προετοιμάσει όπως θα ήθελε την ομάδα του, με τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους παίκτες του να μην είναι λίγα ολίγα.

Στην τελευταία προπόνηση ο Λα Μάρκους Ριντ ακολούθησε μόνο ένα μέρος του προγράμματος και το εάν θα πάρει μέρος στον αγώνα είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει πριν από την έναρξή του, ανάλογα με την κατάστασή του, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ παρά τις ενοχλήσεις που εξακολουθεί να νιώθει στον ώμο προπονήθηκε και θα σφίξει τα δόντια, για να παίξει.Ο Ντρου Νέιμικ, από την πλευρά του, και πάλι συμμετείχε μόνο σε ένα μέρος της απογευματινής προπόνησης, αλλά όπως συμβαίνει έτσι κι αλλιώς τον τελευταίο καιρό στην προθέρμανση θα φανεί εάν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα.

Άπαντες, πάντως, συμπεριλήφθηκαν στη δωδεκάδα, μαζί με τους: Τόρεϊ Τόμας, Στέλιο Πουλιανίτη, Δημήτρη Φλιώνη, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρο Μούρτο, Τάσο Δήμα, Γιώργο Τσιάρα, Κώστα Χαρίση και Βασίλη Σίμτσακ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…