Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Πιστεύω θα παίξουμε Ευρώπη”

“Πιστεύω θα παίξουμε Ευρώπη”

nikolaou aek

nikolaou-aek

Για τη συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά και για τα μεταγραφικά νέα της Ένωσης, μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου. Όπως δήλωσε στον αέρα του NovaΣΠΟΡ fm, μέχρι τις 20 Ιουνίου η ΑΕΚ θα γνωρίζει αν και σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνιστεί, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο “Δικέφαλος Αετός” θα παίξει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Νικολάου:
Για το αν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη συμμετοχή της ΑΕΚ σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση: “Πιστεύω ότι θα παίξει στην Ευρώπη. Αλλά, θέλω να προσγειώσω τους πάντες… Ας περιμένουμε”.

Για την Ευρωλίγκα: “Το καλύτερο για όλους αυτή τη στιγμή είναι να περιμένουμε. Η νέα σελίδα της ΑΕΚ ήταν αυτή η συνάντηση. Για το ποια διοργάνωση θα παίξει η ΑΕΚ, θα το αποφασίσει η Ευρωλίγκα. Ούτε εμείς μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Είναι σημαντική μόνο η συνάντηση, γιατί όλοι γνωρίζουν που ήταν η ΑΕΚ πριν από μερικούς μήνες. Το να δέχεται την ΑΕΚ η Ευρωλίγκα είναι μία καλή αρχή. Είναι αυτονόητο ότι θέλουμε να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Όποια κι αν είναι η απόφαση, θα είναι καλοδεχούμενη”.

Για το πότε θα έρθει η τελική απάντηση: “Δεν μας δόθηκε χρονικό περιθώριο. Εικάζω ότι μέχρι τις 15-20 Ιουνίου θα έχουμε πληροφορηθεί σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε την επόμενη περίοδο”.

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό: “Οι κ.κ Αγγελόπουλος και Σάκοτα σχεδιάζουν εδώ και καιρό την ομάδα και έτσι δεν θα είναι μεγάλες διαφοροποιήσεις. Ανεξαρτήτως σε ποια διοργάνωση θα είναι η ΑΕΚ δεν αλλάζει τίποτα και η ρότα παραμένει σταθερή, για να ενισχυθεί η ομάδα και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τη φετινή περίοδο”.

Για την απόκτηση Ελλήνων παικτών: “Θα απαντήσω λίγο διπλωματικά, λέγοντας: “έχουν γνώση οι φύλακες”.

Για τον Χέρστον: “Ο Χέρστον είναι παίκτης που ξεκινάει ο σχεδιασμός της νέας ΑΕΚ. Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη και περιμένουμε”.

Για την έδρα της ΑΕΚ: “Στο ΟΑΚΑ και του χρόνου θα είναι η ΑΕΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…