Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πιστεύω στην ομάδα”

“Πιστεύω στην ομάδα”

slaughter pao

slaughter-pao

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας και τη αισιοδοξία του για την αυριανή (2/6) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο Έι Τζέι Σλότερ στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως το “τριφύλλι” δεν πρέπει να έχει πάλι κενά διαστήματα στο παιχνίδι του, ενώ ξεκαθάρισε πως χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση απ’ όλους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ετοιμαζόμαστε για τον τρίτο αγώνα της ημιτελικής φάσης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έχουμε το πλεονέκτημα καθώς προηγούμαστε με 2-0 και απέχουμε μόνο μιά νίκη απο τον τελικό.

Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδό του θα είναι πολύ δυνατός κι έτοιμος να τιμωρήσει τα λάθη μας. Στους αγώνες του ΟΑΚΑ είχαμε κενά διαστήματα τα οποία εκμεταλλεύθηκε ο αντίπαλος. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί από εμάς.

Ο αντίπαλός μας στην έδρα του θα είναι πιο αποφασισμένος κι εμείς οφείλουμε να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Έχουμε σεβασμό στον ΠΑΟΚ αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η προσέγγισή μας δεν αλλάζει. Εξετάζουμε ξεχωριστά κάθε αγώνα, τον αντιμετωπίζουμε ως τελικό και συγκεντρωνόμαστε στο στόχο. Πιστεύω στην ομάδα κι αισιοδοξώ.

Θα τα ξαναπούμε συντομα.

Α.J.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…