Κεντρική Ελλάδα Camp Παρουσία Μανωλόπουλου

Παρουσία Μανωλόπουλου

marousi

marousi

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος κράτησε τον λόγο του και έδωσε το “παρών” στο καμπ που διοργανώνει το Μαρούσι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, παρέα με τον προπονητής του Αμαρουσίου, Κώστα Κεραμιδά, μίλησε στους μικρούς αθλητές για τον πρωταθλητισμό, μοίρασε πολλά αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες. Αναμένονται και άλλες σημαντικές παρουσίες στο καμπ του συλλόγου των βορείων προαστίων, που θα μείνουν αξέχαστες στα παιδιά που γεμίζουν το κλειστό, στο οποίο συνεχίζει να προπονείται και να παρευρίσκεται ο Νίκος Μαραγκίδης, που προετοιμάζεται για την έναρξη της κολεγιακής του καριέρας, στο Γκριν Μάουντεν, του Βέρμοντ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

manolopoulos

“Τα… μονοπάτια στον Άγιο Θωμά δεν του είναι άγνωστα. Κι η φιγούρα του είναι οικεία για μας. Η παρουσία του φέρνει αναμνήσεις από τις πιο δυνατές συγκινήσεις που έχουμε νιώσει στο Μαρούσι.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τού συλλόγου μας κι επισκέφθηκε το καμπ που διοργανώνουμε. Μίλησε με τους προπονητές και ιδιαίτερα με τον Κώστα Κεραμιδά, με τον οποίο τον συνδέει στενή φιλία, ενώ παράλληλα υπέγραψε αυτόγραφα στους λιλιπούτειους συμμετέχοντες αθλητές, στους οποίους μίλησε κι εξήγησε τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλητισμού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και παλιότερα παίκτης του Αμαρουσίου, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς επισκέπτες στο καμπ, αλλά όχι ο μόνος. Σύντομα θα διαπιστώσετε πως τα παιδιά που συμμετέχουν, φεύγουν γεμάτα εικόνες, εμπειρίες και χαρά.

Η πρώτη εβδομάδα ολοκληρώνεται την Παρασκευή, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα (29 Ιουνίου), μέχρι την Παρασκευή (03 Ιουλίου) θα διεξαχθεί η δεύτερη περίοδος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…