Κεντρική Διεθνή Παράταση στην αγωνία

Παράταση στην αγωνία

Retzio Sasari

REGGIO EMILIA 16 GIUGNO 2015 FINALE PLAYOFF 2015 BANCO DI SARDEGNA SASSARI - GRISSIN BON REGGIO EMILIA NELLA FOTO  FOTO CIAMILLO

Παράταση στην αγωνία έδωσε και πάλι η Σάσαρι, η οποία δείχνει πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, Σάσαρι και Ρέτζιο Εμίλια, έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση. Και πιο συγκεκριμένα στη τρίτη παράταση. Η ομάδα από τη Σαρδηνία επικράτησε με 115-108 ισοφάρισε σε 3-3 τη σειρά και πλέον όλα θα κριθούν σε έβδομο παιχνίδι, στο πλαίσιο της σειράς των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μέχρι και το τέλος της πρώτης παράτασης η Ρέτζιο Εμίλια ήταν μέσα στο παιχνίδι, όμως, από τα μέσα του δευτέρου πενταλέπτου και μετά, οι “μηχανές” έσβησαν και το παιχνίδι πήγε στη Σάσαρι που απ’ ότι φαίνεται είχε περισσότερες αντοχές.

Πρώτος σκόρερ από την ομάδα της Σαρδηνίας αναδείχθηκε ο Ντάϊσον, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους και ακολούθησαν οι Λαουάλ και Λόγκαν, οι οποίοι πέτυχαν 25 και 23 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη μεριά πολύ καλό παιχνίδι, έκανε ο Ντέλα Βάλε, ο οποίος έβαλε 25 πόντους, ενώ ο Καουκένας τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…