Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Όταν ήταν… Κωστάκης

Όταν ήταν… Κωστάκης

sloukas old

sloukas-old

Είναι το πρόσωπο των ημερών. Όχι μόνο εξαιτίας της… πρότασης του Παναθηναϊκού, όχι μόνο γιατί είναι αυτός που με την απόδοσή του στον πρώτο τελικό άνοιξε τον δρόμο για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, όχι μόνο γιατί λήγει το συμβόλαιό του και αποτελεί ένα από τα… θρίλερ του καλοκαιριού, αλλά για όλα αυτά μαζί κι άλλα τόσα.

Ο Κώστας Σλούκας, στα 25 του, είναι πλέον ολοκληρωμένος παίκτης και βασικό κομμάτι στην “ερυθρόλευκη μηχανή“. Έχουν γράψει πολλά γι’ αυτόν, οπότε δεν θεωρήσαμε πως χρειάζεται κάτι παραπάνω από μας. Από τη στιγμή, όμως, που όλοι ασχολήθηκαν μαζί του, με τη βοήθεια καλών φίλων (ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο), είπαμε να σας θυμίσουμε πως ξεκίνησαν όλα.

Την τριετία 1998 -2001 ο μικρός τότε Κωστάκης έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα, στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης. Προπονητής του ο Σωκράτης Δήμας κι όπως βλέπετε την ομαδική φωτογραφία (πάνω αριστερά) είναι κατά σειρά οι:

Ιάκωβος Δροσινάκης, Βασίλης Κεραμιδάς, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Θανάσης Σερλής, Αλέξανδρος Βασιλειάδης, Κώστας Αυγέρου, Φώτης Φωτιάδης, Κώστας Σλούκας, Χριστόφορος Αδάμου και Κώστας Χατζούδης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…