Ορισμός των Γ.Σ.

Apollonas Patras

Apollonas Patras

Στις 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι γενικές συνελεύσεις του ερασιτέχνη Απόλλωνα Πάτρας και της Απολλωνιάδας και στις 6 Ιουλίου η συνεδρίαση της ΚΑΕ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος και σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, θα επαναληφθούν στις 22 του μηνός. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι στις 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί και η εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για την 20η Ιουνίου 2015 ορίστηκαν οι Γενικές Συνελεύσεις του Απόλλωνα Πάτρας και της Απολλωνιάδας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου το βράδυ της Τετάρτης 3/6/2015. Σε περίπτωση μη απαρτίας, οι Γενικές Συνελεύσεις θα επαναληφθούν στις 22 Ιουνίου 2015.

Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση του Δ.Σ. ορίστηκε η ημερομηνία (6 Ιουλίου 2015) της Γενικής Συνέλευσης της ΚΑΕ Απόλλων Carna.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ακόμα η ετήσια εκδήλωση για τους Χορηγούς της ομάδας να διοργανωθεί στις 16 Ιουνίου 2015, προκειμένου ο Απόλλων να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον επιχειρηματικό κόσμο που στηρίζει έμπρακτα την αγωνιστική και κοινωνική παρουσία του. Περισσότερα για την εκδήλωση προς τιμή των Χορηγών θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…