Κεντρική Ελλάδα Camp Ώρα για “Str33t bball”

Ώρα για “Str33t bball”

tournoua str33t

tournoua str33t

Ο καίρος έχει ανοίξει και επικρατούν οι ιδανικές συνθήκες για να κατακλύσουμε τα ανοιχτά γήπεδα και να παίξουμε μπάσκετ. Η καλύτερη ευκαιρία για την επιστροφή “Str33t Basketball Tournament“, το οποίο επιστρέφει -μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση- και φέτος θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων Ιλισίων, στου Ζωγράφου, στις 13 και 14 Ιουνίου, σε συνεργασία με τον Ηλυσιακό!

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν παιδιά ηλικίας από 10 έως 18 ετών, καθώς και ενήλικες όλων των ηλικιών που θα χωριστούν σε κατηγορίες ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδό!

Στο φετινό τουρνουά οι νικητές κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν πλούσια δώρα! Κινητά τηλέφωνα από την ALCATEL ONETOUCH στις νικήτριες ομάδες στις κατηγορίες των αντρών, και πολλές εκπλήξεις στις μικρότερες κατηγορίες.

Στη διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν πολλά happenings όπως διαγωνισμοί τριπόντων, αγώνες επίδειξης κλπ. παρουσία διάσημων αθλητών και προπονητών του μπάσκετ!

Φυσικά το eBasket.gr δεν θα μπορούσε να μη συνδράμει ξανά σε αυτή την προσπάθεια, αποτελώντας τον χορηγό επικοινωνίας του τουρνουά.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω του str33t.gr ή λαμβάνοντας τις αιτήσεις που διανέμονται στο κλειστό γήπεδο των Ιλισίων.

2o str33t basketball tournament-ilisia

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…