Κεντρική Διεθνή “Όλα για τον τίτλο”

“Όλα για τον τίτλο”

llull real madrid

llull-real-madrid

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Σέρχιο Γιουλ. Ο άσσος των Πρωταθλητών Ευρώπης δήλωσε ότι όλοι είναι επικεντρωμένοι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με στόχο να πετύχουν μία ανεπανάληπτη σεζόν. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι χαρούμενος στη Ρεάλ, ενώ υπογράμμισε ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρχιο Γιουλ:
“Είναι μία ιστορική σεζόν. Είναι μία φανταστική χρονιά καθώς ο στόχος μας είναι η επίτευξη μίας ανεπανάληπτης σεζόν. Η ομάδα έχει υψηλές βλέψεις και είμαστε ενθουσιασμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουμε τον τίτλο που χάσαμε πέρσι και θα τα δώσουμε όλα”.

Για την Μπαρτσελόνα: “Περιμένω η Μπαρτσελόνα να παίξει πιο σκληρά στην άμυνα και να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μιας και θα παίζει μπροστά στους φιλάθλους της. Στην έδρα της έχει χάσει πολύ λίγα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο. Παίζουν πιο άνετα, όμως εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας όπως πάντα με στόχο να τελειώσουμε τη σειρά”.

Για τη φόρμα στην οποία βρίσκεται: “Είμαι σε καλή κατάσταση, έχω αυτοπεποίθηση. Στο προηγούμενο παιχνίδι, ήταν η σειρά μου να είμαι σε φόρμα, άλλα όλοι κάνουν φοβερή δουλειά και συνεισφέρουν τα μέγιστα για να πάει μπροστά η ομάδα”.

Για το αν βγει MVP: “Δε… χάνω και τον ύπνο μου για αυτό, μιας και υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες στην ομάδα μας και ο καθένας μπορεί να το πετύχει. Το σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και όχι προσωπικούς τίτλους”.

Για το μέλλον του: “Το ‘χω ξαναπεί. Είμαι χαρούμενος εδώ και έχω συμβόλαιο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι στο Παλάου Μπλαουγκράνα που θα είναι πολύ δύσκολο, με στόχο να πάρουμε τον τίτλο που θα σημάνει το τέλος μίας ιστορικής χρονιάς. Υπάρχουν πολλές φήμες που με εκπλήσουν. Όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου, είμαι συγκεντρωμένος στη νίκη και να μην αφήσουμε την Μπαρτσελόνα να μπει ξανά στο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…