Κεντρική Ασίστ Διαγωνισμοί Ο νικητής των τελικών

Ο νικητής των τελικών

alcatel

alcatel

Ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε καμία αμφισβήτηση της κυριαρχίας του, στους φετινούς τελικούς και κατέκτησε το πρωτάθλημα, “σκουπίζοντας” τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς αμφισβήτηση και ο “HERO” των τελικών που, σύμφωνα με τη δική σας ψηφοφορία, αναδείχτηκε ο Βασίλης Σπανούλης λαμβάνοντας ποσοστό ψήφων μεγαλύτερο του 60%. Ακολούθησε δεύτερος ο Γιώργος Πρίντεζης με 30% των ψήφων και τρίτος ο Ματ Λοτζέσκι, επίσης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μεγάλος τυχερός της κλήρωσης αναδείχτηκε ο Χρήστος Λαζαρίδης που κερδίζει το δώρο της χρονιάς, ένα κινητό “HERO 2” προσφορά της ALCATEL ONETOUCH. Ο νικητής θα ενημερωθεί (μέσω facebook) για τον τρόπο παραλαβής του κινητού.

Παράλληλα όλοι εσείς, με τη συμμετοχή και την ψηφοφορία σας, αναδείξατε τους “HERO” των δύο πρώτων αγώνων των τελικών, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν την τιμητική τους, όπως είναι φυσικό.

Μέσα από τη δική σας ψηφοφορία λοιπόν, HERO του πρώτου τελικού αναδείχθηκε ο Κώστας Σλούκας του Ολυμπιακού. Στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν σε ψήφους ο Ματ Λοτζέσκι και ο Μπράιαντ Ντάνστον, επίσης του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο αγώνα των τελικών η συμμετοχή σας ήταν και πάλι εντυπωσιακή. HERO αναδείχθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης του Ολυμπιακού. Ακολούθησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης του Παναθηναϊκού, με τρίτο τον Τρεμέλ Ντάρντεν του Ολυμπιακού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…