Κεντρική NBA “Νικς ή Ευρώπη”
NBA

“Νικς ή Ευρώπη”

thanasis antetokounmpo

thanasis-antetokounmpo

Η προοπτική της Ευρώπης είναι ένα σενάριο, το οποίο συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες για τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο μεγάλος των “Greek Freak” ήταν εξαιρετικός στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, φέτος, μετρώντας 13.9 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 1.7 κλεψίματα και 1.6 μπλοκ, με τη φανέλα των Ουέστσεστερ Νικς. Προτεραιότητα του παίκτη είναι η “προαγωγή” του στην ομάδα των Νικς, της Νέας Υόρκης, όμως σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, θα αναζητήσει την τύχη του στην Ευρώπη.

Όπως δήλωσε στην NY Post, ο εκπρόσωπος του, Νίκος Λώτσος, οι Νικς “θα είναι έτοιμοι να συζητήσουν μαζί μας μετά το Ντραφτ. Είναι πολύ απασχολημένοι αυτήν την περίοδο. Επομένως, τότε θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Προς το παρόν δεν υπάρχουν εξελίξεις”. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι δύο ευρωπαϊκές ομάδες έχουν “χτυπήσει” την “πόρτα” του Θανάση αλλά θα ασχοληθεί μαζί τους μόνο αν δεν καταφέρει να τα βρει με τους Νεοϋορκέζους.

Παράλληλα, υπάρχει και το σενάριο της ανταλλαγής των δικαιωμάτων του, τη βραδιά του Ντραφτ, και -ενδεχομένως- η ομάδα που τα αποκτήσει θελήσει να του δώσει την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο “μαγικό κόσμο“. Διαφορετικά, η επιστροφή στη “Γηραιά Ήπειρο” θα είναι η επιλογή του και όχι ακόμα μια σεζόν στη D – League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…