Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Να ξεκινήσουμε δυνατά” (vid)

“Να ξεκινήσουμε δυνατά” (vid)

thomas Kottas

thomas Kottas

Λίγες ώρες έμειναν για να ξεκινήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα των Εφήβων το οποίο θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο σέντερ της Εθνικής Εφήβων, Θωμάς Κώττας, μίλησε, στην επίσημη διαδικτυακή κάμερα της ΕΟΚ, για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την Κορέα και ζήτησε από τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης την στήριξή του.

Για το παιχνίδι με την Κορέα: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει τον τελευταίο καιρό αρκετά και αύριο θα μπούμε στο παρκέ δυνατά για να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε δυνατά την διοργάνωση. Υπάρχει λίγο άγχος, αλλά μόλις περάσουμε τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου θα απαλλαχθούμε από αυτό και απλά θα μπούμε να παίξουμε. Δεν έχει πολλά μεγάλα κορμιά η Κορέα, οπότε είναι λογικό να χτυπήσουμε μέσα στην ρακέτα. Θέλουμε να παίξουμε καλή άμυνα και φυσικά να βρούμε τρόπο να βάλουμε την μπάλα στο καλάθι”.

Για τον κόσμο που στο τελευταίο φιλικό με τις ΗΠΑ έδωσε δυναμικόπαρών“: “Μακάρι να είναι και έτσι αύριο το γήπεδο και ακόμη πιο γεμάτο γιατί ο κόσμος μας εμψυχώνει και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, αλλά και κουράγιο μέσα στον αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…