Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος”

“Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος”

michaloutsos ethniki

michaloutsos-ethniki

Ύστερα από δέκα ημέρες προπονήσεων στο ΟΑΚΑ, η Εθνική Ομάδα Εφήβων “πετάει” για το Τρεβίζο, όπου θα πραγματοποιήσει τα πρώτα φιλικά τεστ στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, το διάστημα 27 Ιουνίου με 5 Ιουλίου.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ιταλία, ο Γιάννης Μιχαλούτσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το τουρνουά στο Τρεβίζο, όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μια ομάδα AllStar (6/6, 18.00), την Εθνική U20 της Γαλλίας (7/6, 13/45) και την ομάδα των ΗΠΑ (8/6, 13/45), και τα στοιχεία στα οποία αποσκοπεί η ομάδα να επικεντρωθεί ενώ αναφέρθηκε στον στόχο της “γαλανόλευκης” για το Παγκόσμιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τουρνουά: “Είναι το πρώτο τουρνουά μετά από περίπου δέκα μέρες προετοιμασίας. Πρέπει στις πρώτες αυτές φιλικές αναμετρήσεις να κάνουμε τα βασικά, να εφαρμόσουμε τα συστήματα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και να βγάλουμε στο παρκέ, όσα έχουμε κάνει με τον κόουτς μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον πρώτο στόχο”.

Για το στόχο της εθνικής στα φιλικά: “Θα είναι τρεις αγώνες δύσκολοι. Θα παίξουμε και με κάποιους μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες από εμάς, που θα είναι πιο έμπειροι και ίσως πιο δυνατοί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το δικό μας στόχο που είναι να κάνουμε πράξη αυτά που κάναμε στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και να προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα”.

Για τις βλέψεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στην Κρήτη: “Είναι θετικό και μόνο το γεγονός ότι φιλοξενείται στη χώρα μας. Το πρώτο ζητούμενο είναι να παίξουμε καλά, ώστε να έρθει ο κόσμος και να ευχαριστηθεί με αυτό που θα βλέπει και γιατί όχι να φτάσουμε και σε μια διάκριση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…