Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να σκεφτούμε το αύριο”

“Να σκεφτούμε το αύριο”

printezis batista fotsis osfp pao

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 93-74 στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών και ο Εστεμπάν Μπατίστα σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που είχε να αντιμετωπίσει το “τριφύλλι” όλη τη σεζόν, ενώ μίλησε και για την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δική του παρουσία μετά από καιρό: “Έπαιξα μετά από ένα μήνα. Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα και χάσαμε, όπως και το πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτούμε τη νέα σεζόν και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε φέτος”.

Για την κακοδαιμονία του “τριφυλλιού” όλη τη χρονιά: “Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που έγινε. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Τουλάχιστον κερδίσαμε το Κύπελλο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά φτάσαμε στην κρίσιμη στιγμή με απουσίες και όχι σε καλή κατάσταση. Αυτά δεν έχουν σημασία πια και πρέπει να σκεφτούμε το αύριο“.

Για το μέλλον του στην ομάδα: “Δεν ξέρω… Απόψε ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι στο χέρι μου μόνο. Πέρασα πολύ καλά εδώ. Αγαπάω την Ελλάδα. Είμαι πολύ καλά σε αυτήν τη χώρα, σε αυτήν την πόλη. Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα, αλλά δεν είναι δική μου απόφαση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…