Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Θέλουμε τα γήπεδα πλημμυρισμένα”

“Θέλουμε τα γήπεδα πλημμυρισμένα”

jankovic pao cska

jankovic-pao-cska

Τα τουρνουά 3×3, που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, πλησιάζουν και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς θα είναι για ακόμα έναν χρόνο πιστός στο ραντεβού του. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα βρεθεί κοντά στα παιδιά, θα παίξει και θα μιλήσει μαζί τους.

“Το κέρδος μας θα είναι να δούμε τα γήπεδα “πλημμυρισμένα” από παιδιά που μέσα από το μπάσκετ θα μάθουν την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Κάθε αθλητής χαίρεται όταν διαπιστώνει ότι τα μικρά παιδιά ακολουθούν τα βήματά του και αφοσιώνονται στον αθλητισμό και στο μπάσκετ ειδικότερα αν μιλήσουμε για τη δική μας περίπτωση’”, δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Γλυφάδας το διήμερο 20-21 Ιουνίου.

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που θα βρεθεί στο τουρνουά της Αιδηψού στις 4 και 5 Ιουλίου, ανέφερε: “Είναι πολύ όμορφο να διοργανώνονται τέτοια τουρνουά, τόσο για μας τους αθλητές, όσο και για τους συμμετέχοντες. Πιστεύω ότι θα περάσουμε όλοι, ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο της Αιδηψού για τη φιλοξενία και υποσχόμαστε στους φίλους του μπάσκετ, ότι θα είναι μία υπέροχη γιορτή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…