Κεντρική Διεθνή Μούρζιν ο αντί – Φρατέλο

Μούρζιν ο αντί – Φρατέλο

murzin ukraine goveria

murzin-ukraine-goveria

Ο Μάικ Φρατέλο αποτέλεσε παρελθόν από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητής της Ουκρανίας (πριν λίγες ημέρες) και οι ιθύνοντες κατέληξαν στον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον Εβγκένι Μούρζιν, ο οποίος -ασφαλώς- υπολείπεται βιογραφικού και εμπειρίας του προκατόχου του (προπονητής στην Γκοβέρλα από το 2009, χωρίς να έχει καταφέρει κάτι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο) και καλείται να συντονίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σε χρόνο “dt” προκειμένου για να εμφανιστεί έτοιμο το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

Το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα Που Τζέτερ. Ο Αμερικανός γκαρντ, με ουκρανικό διαβατήριο, ανακοίνωσε πως δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Ουκρανίας φέτος αλλά οι άνθρωποι της ομοσπονδίας, μαζί με τον νέο τεχνικό, θα προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν, χωρίς να έχουν πολλές πιθανότητες με το μέρος τους. Αν δεν αλλάξει την απόφαση του τότε θα στραφούν σε άλλες επιλογές για τη θέση του νατουραλιζέ. Από κει και πέρα, μεγάλος στόχος είναι η ενσωμάτωση του Άλεξ Λεν, των Φοίνιξ Σανς, ενώ επιθυμία του Μούρζιν, είναι το “ναι” από τον Σεργκέι Λίστσουκ.

Η εθνική ομάδας της Ουκρανίας βρίσκεται στον όμιλο της Λετονίας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Εσθονία, τη Λιθουανία, το Βέλγιο, την Τσεχία και φυσικά την οικοδέσποινα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…