Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Κρητικός” ο Ρέλφορντ

“Κρητικός” ο Ρέλφορντ

relphorde

relphorde

Ήταν να μην κάνει την αρχή το Ρέθυμνο στις μεταγραφικές κινήσεις του, καθώς μετά τον Γιάροσλαβ Κορόλεφ, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μάρκους Ρέλφορντ για ένα χρόνο. Πρόκειται για έναν 26χρονο φόργουορντ, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Ναντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή, Μάρκους Ρέλφορντ, για ένα χρόνο (2015/16).

Ο Μάρκους Ρέλφορντ γεννήθηκε στο Σικάγο στις 1 Δεκεμβρίου 1988 (26 ετών), έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται στην θέση “3”. Την σεζόν 2014-15 έπαιξε με τα χρώματα της Γαλλικής Ναντ (Β’ κατηγορία) και σε 34 παιχνίδια είχε 14.3 πόντους, 47% δίποντα, 40% τρίποντα, 79% βολές, 3.6 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.7 κλεψίματα σε 29 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο.

Την τετραετία 2007-2011 αγωνίστηκε στο NCAA (Σεντ Λούις, Ίντιαν Χιλς, Κολοράντο), ενώ το 2011-12 συμμετείχε στην D League με την Canton. Την επόμενη χρονιά πέρασε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για χάρη της LF Basket (Σουηδία). Τις επόμενες 3 σεζόν φόρεσε τις φανέλες των Παλάνγκα (Λιθουανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Σαλόν Βίλπας (Λιθουανία), με τελευταίο του σταθμό πριν το Ρέθυμνο την γαλλική Ναντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…