Κεντρική Ασίστ Shadow Μέγας… γκαντεμόσαυρος

Μέγας… γκαντεμόσαυρος

pentelikon

pentelikon

Ο μυθικός βασιλιάς της Φρυγίας, έπιανε χώμα και γίνονταν χρυσάφι. Ο Μίδας πέρασε στην ιστορία ως ο πιο… τυχερός άνθρωπος, αν και μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα στη… ζωή του, δίνοντας στη σύγχρονη εποχή τον… χαρακτηρισμό για όσους έχουν το… κοκαλάκι της νυχτερίδας.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει (δεν το βρήκα) το αντίθετο του Μίδα, όμως αν θέλετε να το οριοθετήσετε με ονοματεπώνυμο, πείτε απλά Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο άνθρωπος ανέλαβε τον Παναθηναϊκό και “κατόρθωσε” να τον φέρει στα πρόθυρα της διάλυσης. Τραυματισμοί, ο Γκιστ πιάστηκε να κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας και μια εικόνα στα “μεγάλα” παιχνίδια (Ευρωλίγκας και Ελλάδας), που δεν είναι αυτή με την οποία μεγάλωσαν γενιές “πράσινων” φιλάθλων.

Θα πείτε “συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες”. Ακόμα και το ρεκόρ τραυματισμών που έχει μέσα στη χρονιά ο Παναθηναϊκός, δεν φτάνει για να τον χαρακτηρίσεις “γκαντέμη”.

Αν, όμως, συνυπολογίσετε ότι το διάστημα που ήταν στον Παναθηναϊκό διέμενε στο “Πεντελικόν” (δεν είχε βρει σπίτι, που να τον καλύπτει) και λίγο μετά από τότε που έφυγε το γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας έβαλε λουκέτο μετά από 88 χρόνια, τον λέτε και μέγα γκαντεμόσαυρο. Ή κάνω λάθος;

Υ.Γ.: Πληροφορία ότι πρόγονός του είχε κλείσει κρουαζιέρα με τον “Τιτανικό” ελέγχεται ως αναληθής…

Πηγή: idreamteam.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…