Κεντρική Basket League Άρης Μεγαλομέτοχος ο Λάσκαρης!

Μεγαλομέτοχος ο Λάσκαρης!

nikos laskaris aris ependitis

nikos laskaris-aris-ependitis

Μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Άρης είναι εδώ και λίγη ώρα ο Νικόλαος Λάσκαρης και η σύζυγός του, Τζώρτζια Λάσκαρη. Το ανδρόγυνο απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Ο ίδιος ο Νικόλαος Λάσκαρης, στις δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση και η επιστροφή στην ελίτ, ενώ ενώ εμφανίστηκε βέβαιος για την επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης και οι δηλώσεις του Ν. Λάσκαρη:
“Η Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο κ. Νικόλαος Λάσκαρης και η κ. Τζώρτζια Λάσκαρη είναι πλέον οι κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας. Η αλλαγή σελίδας στον Αυτοκράτορα είναι γεγονός.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ολοκληρώθηκε και ο 40χρονος επιχειρηματίας και η σύζυγός του είναι οι μεγαλομέτοχοι της Κ.Α.Ε. Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η νέα διοίκηση να γίνει αιρετή, από διοίκηση Πρωτοδικείου που είναι στην παρούσα φάση.

Μετά το αίσιο τέλος των συζητήσεων, ο κ. Νικόλαος Λάσκαρης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Είμαι χαρούμενος που οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος. Ο Άρης είναι η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων. Η δυναμική του ήταν και παραμένει είναι τεράστια Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε τον κοιμώμενο γίγαντα και να ξαναδώσουμε όραμα στους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας. Η προσπάθειά μας, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει, είναι διπλή. Από τη μία η οικονομική εξυγίανση της ομάδας και από την άλλη η σταδιακή επιστροφή της στην ελίτ του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι θα τα καταφέρουμε ενωμένοι και προχωρώντας βήμα βήμα. Με κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…