Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Με Βουγιούκα και Ψαθά

Με Βουγιούκα και Ψαθά

vougioukas Oulm Baberg

vougioukas-Oulm-Baberg

O Ίαν Βουγιούκας και ο Γιάννης Ψαθάς θα είναι ακόμα δύο παίκτες, οι οποίοι θα δηλώσουν “παρών” στο τουρνουά 3×3 της Γλυφάδας, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

“Έχω βρεθεί ξανά σε τουρνουά 3Χ3 και πραγματικά είναι συγκινητικό να βλέπεις πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ. Βλέπεις στα μάτια των παιδιών τη λαχτάρα τους για το παιχνίδι που λατρεύουν. Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε χαρά στα παιδιά και όσο βλέπουμε να ενθουσιάζονται αυτά, η δική χαρά μας είναι διπλή. Πιστεύω ότι εφέτος, θα υπάρχει περισσότερος κόσμος, αφού τα προηγούμενα χρόνια, είχε γίνει εξαιρετική δουλειά.

Είναι επίσης πολύ όμορφο, το γεγονός, ότι εφέτος, θα γίνουν τουρνουά σε 4 πόλεις. Δεν γίνεται δοκιμαστικά, υπάρχει δίψα σε αυτές τις πόλεις για μπάσκετ, όπως και σε άλλες πόλεις, αφού μαθαίνω, ότι αρκετοί Δήμοι είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να φιλοξενήσουν τουρνουά. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και του χρόνου θα παίζουμε μπάσκετ και σε νέες πόλεις”, δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, ενώ ο Γιάννης Ψαθάς πρόσθεσε:

“Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά, που για μία ακόμη χρονιά θα είμαι στο τουρνουά. Δημιουργείται μία ωραία παράδοση και ελπίζουμε, η επιτυχία, να είναι ακόμη μεγαλύτερη από πέρυσι. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τα τουρνουά, έρχεται, παίζει και μας δείχνει την αγάπη του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι βλέπουμε κι εμείς, ότι μέσα από αυτά τα τουρνουά, ο κόσμος ξεφεύγει από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και περνάει όμορφα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…