Κεντρική Διεθνή Με την πλάτη στον τοίχο ο “Ζοτς”

Με την πλάτη στον τοίχο ο “Ζοτς”

pinar karsiyaka fenerbahce

pinar-karsiyaka-fenerbahce

Δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την Φενέρμπαχτσε, αφού στο πλαίσιο της τρίτης αναμέτρησης, της ημιτελικής σειράς με την Καρσίγιακα, η δεύτερη επικράτησε στην παράταση με 84-83, έκανε το 2-1 στη σειρά και πλέον θέλει μόνο μια νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για να προκριθεί στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Καρσίγιακα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού για 35′. Όμως στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Φενέρμπαχτσε με τους Σιπάχι, Μαχμούτογλου και Ζήση, έφερε το παιχνίδι στα ίσια (76-76) και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, η Φενέρ, αγωνιζόταν χωρίς τους Μπιέλιτσα και Βέσελι, που είχαν από πέντε φάουλ ο καθένας, ενώ η νίκη κρίθηκε στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα.

Από τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Ντίμπλερ με 19 πόντους, ενώ ο Γκάμπριελ πέτυχε 16 και ο Παλάσιος που έκανε νταμπλνταμπλ  πέτυχε 12 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ. Από την ομάδα του Ομπράντοβιτς πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 20 πόντους, με τον Νίκο Ζήση να πετυχαίνει 8 πόντους και 5 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…