Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Με Κουμπούρα και Καλλινικίδη

Με Κουμπούρα και Καλλινικίδη

rethymno aenk koumpouras

rethymno-aenk-koumpouras

Απομένουν λιγότερες από τέσσερις μέρες για το πρώτο καλοκαιρινό ραντεβού των ελλήνων καλαθοσφαιριστών, με τους φίλους του μπάσκετ. Το Σαββατοκύριακο (13-14/6) θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης το τουρνούα 3Χ3 που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ.

Δύο από τους αθλητές που θα δώσουν το “παρών” στη διοργάνωση θα είναι ο Φάνης Κουμπούρας και Άκης Καλλινικίδης. Οι δύο αθλητές μίλησαν στη σελίδα του ΠΣΑΚ για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.

“Αυτά τα 3Χ3, είναι κάτι τουρνουά που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ και μέσα από αυτά, προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο, να καταλάβει, πόσο ωραίο είναι το μπάσκετ. Είναι εκδηλώσεις πάνω απ’ όλα για παιδιά, να έρθουν να χαρούν και να διασκεδάσουν. Αυτό όμως, δεν απαγορεύει και στους μεγάλους να έρθουν και να παίξουν μαζί μας. Η Ελλάδα δείχνει ότι αγαπάει το μπάσκετ και αυτό φαίνεται μέσα σε αυτές τις εκδηλώσεις, από την προσέλευση του κόσμου. Μακάρι να μπορούμε να διοργανώνουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά διότι είναι πολύ όμορφες”, δήλωσε ο Κουμπούτας, ενώ ο Καλλινικίδης πρόσθεσε:

“Είναι πολύ καλό που συνεχίζεται αυτός ο θεσμός. Προσπαθούμε να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Είχαν όλα τα παιδιά μία δύσκολη χρονιά, με τα διαβάσματα και τα τουρνουά αυτά, αποτελούν μία καλή ευκαιρία για να ξεδώσουν. Με τα παιδιά όμως, θα ξεδώσουμε κι εμείς και θα περάσουμε όλοι υπέροχα. Θα χαρούν τα παιδιά που θα δουν εμάς και εμείς αυτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…