Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Με καρδιά και ενέργεια”

“Με καρδιά και ενέργεια”

carter odum

carter-odum

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για τον τρίτο μικρό τελικό κόντρα στον Άρη, ολοκληρώθηκε με μια απογευματινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχε και ο Κέβιν Λάνγκφορντ που δεν έχει βέβαια ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αλλά θα τεθεί στις υπηρεσίες του Σούλη Μαρκόπουλου για το αυριανό (13/06) ντέρμπι. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά ενώ οι γνωστοί απόντες, Χαραλαμπίδης και Κακαρούδης, προπονήθηκαν ατομικά.

Εν όψει του αγώνα, μίλησε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη της ψυχολογικής ετοιμότητας ώστε να υπερκεραστεί η κούραση ενώ ανέλυσε και τα στοιχεία στα οποία πρέπει να δώσουν έμφαση οι “ασπρόμαυροι” για να υπερασπιστούν την Πυλαία.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι πιο δύσκολο από τα προηγούμενα ματς. Είμαι της λογικής ότι όταν τελειώνει ένας ματς, πάντα το επόμενο είναι το πιο σημαντικό. Παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να παίξουμε με καρδιά, να είμαστε καλοί στην άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια κι αν γίνουν όλα αυτά θα είμαστε καλά. Είναι λογικό να είναι όλοι κουρασμένοι αυτή την περίοδο και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να είσαι καλά ψυχολογικά να είσαι προετοιμασμένος και αν το πετύχεις αυτό, σίγουρα έχεις πολλές πιθανότητες να επικρατήσεις” τόνισε αρχικά κατέληξε:

“Στο δεύτερο παιχνίδι κάναμε μερικά λάθη στην άμυνά μας, είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε, όπως επίσης να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στην επίθεσή μας. Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα κλειστά και χρειάζεται να τα έχεις όλα αυτά για να κερδίσεις. Τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά, το θέμα είναι να μπορείς να αντιδράσεις σωστά όταν ο αντίπαλος κάνει ένα σερί. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, έχουμε το πλεονέκτημα και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …