Κεντρική Basket League Άρης Ο Ολυμπιακός και τα προβλήματα

Ο Ολυμπιακός και τα προβλήματα

priftis

priftis

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (2/6) τον Ολυμπιακό στo άδειο – λόγω τιμωρίας – Nick Galis Hall για τον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως το έργο των “κιτρινόμαυρων” είναι πολύ δύσκολο και έγινε δυσκολότερο από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

“Μπροστά μας έχουμε ακόμα μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, που γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των προβλημάτων μας, τα οποία αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Στα δύο πρώτα ματς της σειράς φάνηκε η διαφορά ποιότητας, αλλά και ποσότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό το οποίο θα προσπαθήσουμε είναι να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Σίγουρα η απουσία του κόσμου μας, λόγω της τιμωρίας της έδρας, μας αφαιρεί κι άλλο κομμάτι της δύναμής μας”, δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε:

“Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι παίζει “στο κόκκινο” για 40 λεπτά και πρέπει να δείξουμε μεγάλες αντοχές για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τα δύο προηγούμενα ματς. Εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι οι τραυματίες μας στην επόμενη σειρά αγώνων, η οποία θα κρίνει και τη βαθμολογική θέση μας στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…