Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Και πώς να τρέξεις;

Και πώς να τρέξεις;

pappas proponisi

pappas-proponisi

Πιστεύετε ότι οι παίκτες μιας ομάδας ενδιαφέρονται μόνο για τους πόντους και τα στατιστικά τους; Ότι δεν θέλουν να στηρίξουν -με κάθε τρόπο- τους συμπαίκτες τους; Ότι δεν θέλουν να ζήσουν τη… μυσταγωγία του αγώνα (πόσο μάλλον του τελικού); Αν ναι, ρωτήστε τον Νίκο Παππά, ο οποίος θα καθίσει στην άκρη του πάγκου την ερχόμενη Τετάρτη, στον δεύτερο τελικό, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού ήθελε να πάει και στο ΣΕΦ, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ επικίνδυνο, για το χειρουργημένο γόνατό του. Βλέπετε, έχουμε συνηθίσει (“συνηθίσαμε στην ασχήμια”, που έλεγε κι ο Μάνος Χατζιδάκις) να φεύγουν οι “πράσινοι” δεχόμενοι αντικείμενα και να υποχρεώνονται να τρέξουν προς τη φισούνα (όπως και οι “ερυθρόλευκοι” στο ΟΑΚΑ) κι ο Παππάς δεν μπορεί να τρέξει.

Αυτός είναι και ο λόγος, που τον υποχρεώνει να δει τον πρώτο τελικό από την τηλεόραση του σπιτιού του. Από την άλλη, όμως, αν δεν μπορεί ένας τραυματίας παίκτης του ενός εκ των δύο φιναλίστ, να πάει στην έδρα του αντιπάλου, ίσως να μην μας αξίζουν τόσο υψηλού μπασκετικού επιπέδου τελικοί.

Πηγή: idreamteam.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…