Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Καταπληκτικός ο κόσμος” (vid)

“Καταπληκτικός ο κόσμος” (vid)

toliopoulos

toliopoulos

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Εφήβων, τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία, όμως, τελικά πήρε τη νίκη, επικρατώντας με 70-65. Οι Βασίλης Τολιόπουλος και Κώστας Μήτογλου στάθηκαν Στην απίστευτη ενέργεια που λαμβάνουν από τους φιλάθλους, που δίνουν δυναμικό παρών στα “Δύο Αοράκια“.

Αναλυτικά:
“Ξέραμε ότι η αντίπαλός μας παίζει σχετικά άναρχο μπάσκετ, πολύ γρήγορο, με πολλά σουτ στο τρανζίσιον. Έχει πολύ επικίνδυνο στιλ για εμάς, που είμαστε ομάδα που της αρέσει το πέντε εναντίον πέντε. Παίξαμε το παιχνίδι της. Δυσκολευτήκαμε και κολλήσαμε σε κάποιες φάσεις και για αυτό πήραμε δύσκολα το αποτέλεσμα. Δόξα τω Θεώ, κερδίσαμε. Αυτός ο αγώνας είναι παρελθόν. Τώρα, κοιτάμε τον αγώνα με τη Σερβία για την πρώτη θέση. Ο κόσμος ήταν και πάλι καταπληκτικός. Τον ευχαριστούμε. Όπως έχω ξαναπεί, θέλουμε να έρθει να μας στηρίξει και στα επόμενα παιχνίδια που είναι ακόμα πιο δύσκολα κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για εκείνον”.

Ο Κώστας Μήτογλου, ανέφερε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά. Ξέραμε από την ανάλυση που κάναμε ότι η αντίπαλός μας ήταν δυνατή ομάδα που πιέζει πολύ και δεν τα παρατάει. Είναι πολύ μαχητική, το ξέραμε και ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι ευτυχώς αντιδράσαμε καλά. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος μας στηρίζει. Μας δίνει τρομερή ενέργεια. Εύχομαι να συνεχίσει να μας στηρίζει, γιατί μας δίνει ελπίδα. Ο αγώνας με τη Σερβία είναι πολύ σημαντικός. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί όπως ξέρετε έχουμε ένα παρελθόν με τη Σερβία. Πρέπει να δώσουμε το 100% του εαυτού μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…