Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Καρδιά στην άμυνα”

“Καρδιά στην άμυνα”

Ethniki Ginaikon proponisi

Ethniki Ginaikon-proponisi

Τα ψέμματα τελείωσαν, καθώς έμειναν λιγότερο από 24 ώρες, που η Εθνική Ομάδα Γυναικών θα τεθεί αντιμέτωπη με τους αντιπάλους της, ενόψει του Γυναικείου Ευρωμπάσκετ. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, μετά τη χαλαρή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δήλωσε πως,

Έφθασε αυτό που ονειρευόμαστε και παλεύαμε εδώ και δύο χρόνια. Η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσουμε κυρίως με ευχαρίστηση. Το είπα και στα κορίτσια. Πρέπει να μπούμε και να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας εδώ. Το στρες και το άγχος σκοτώνει τον αθλητή. Να έχουμε ευχαρίστηση στην επίθεση και μεγάλο πάθος και καρδιά στην άμυνα“.

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος σχολιάζοντας τους αντιπάλους της Εθνικής μας είπε: “Γνωρίζουμε πολύ καλά τι αντιμετωπίζουμε, ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε καλά και τι όχι. Τις αδυναμίες μας εννοώ και πώς θα τις καλύψουμε. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά και αυτή η πίστη βγαίνει από τις προσωπικότητες που έχουμε στην ομάδα. Πολύ έντονες, πολύ καλές παίκτριες και έξυπνες. Από την άλλη, δεν παραγνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες με αθλήτριες που αγωνίζονται εδώ και χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο στα πρωταθλήματά τους και στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο WNBA. Παρ’ όλα αυτά, γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Κι αυτό που μπορούμε να κάνουμε πάντα είναι η έκπληξη. Εάν δεν την πετύχουμε τουλάχιστον θα είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας ότι προσπαθήσαμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…