Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Υστερεί σε τακτική η Τσεχία”

“Υστερεί σε τακτική η Τσεχία”

paralikas mauros ethniki ginaikon

paralikas-mauros-ethniki ginaikon

Στην πρώτη αναμέτρηση στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ Γυναικών, η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γαλλία αλλά ετοιμάζεται να επανέλθει δριμύτερη, κόντρα στην Τσεχία. Μετά το σημερινό ρεπό, η “γαλανόλευκη” ρίχνεται ξανά στη μάχη του αύριο και οι συνεργάτες του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζώρτζη Δικαιουλάκου, αναλύουν, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΟΚ, το προφίλ των Τσέχων.

Ο Σάκης Παραλίκας, πήρε πρώτος τον λόγο και εξήγησε πως “Η Τσεχία είναι μια ομάδα που έρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Λευκορωσία. Έχει ψηλά κορμιά που κάνουν πολλές αλλαγές στα σκριν και στα πικ εν ρολ. Σουτάρει πολύ καλά απ’ έξω. Αυτό που διαθέτει είναι η μαχητικότητα της δικιάς μας ομάδας και υστερεί πολύ σε τακτική. Ελπίζω πως αύριο θα βρεθούμε σε καλή μέρα και θα κάνουμε μια μεγάλη νίκη”.

Εν συνεχεία, ο Ανδρέας Μαύρος, πρόσθεσε: “Η Τσεχία παραδοσιακά είναι μια καλή ομάδα, η οποία βασίζεται στο περιφερειακό σουτ, το οποίο ψάχνουν να το βρουν μέσα από κάποια συστήματα και από αρκετά πικ εν ρολ. Είναι μια ομάδα που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί σουτάρουν όλες οι παίκτριες και ο προσανατολισμός μας είναι πως θα μπορέσουμε να σταματήσουμε το κομμάτι αυτό. Έχουμε στο μυαλό μας κάποια αμυντικά πλάνα. Όσον αφορά στο επιθετικό πρόβλημα που έχουμε, θα δούμε τα λάθη μας σε βίντεο, θα επισημάνουμε κάποια προβλήματα που έχουμε και θα είμαστε πιο έτοιμοι και καλύτεροι στο κομμάτι αυτό στο ματς με την Τσεχία“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας

Τους πιθανούς αντίπαλους στους Ολυμπιακούς αγώνες έμαθε η Εθνική. Μετά την κλήρωση που πρα…