Κεντρική Διεθνή Ισοφάρισε η Σάσαρι (vid)

Ισοφάρισε η Σάσαρι (vid)

Retzio Sasari

REGGIO EMILIA 16 GIUGNO 2015 FINALE PLAYOFF 2015 BANCO DI SARDEGNA SASSARI - GRISSIN BON REGGIO EMILIA NELLA FOTO  FOTO CIAMILLO

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Σάσαρι, στο πλαίσιο της τέταρτης αναμέτρησης της σειράς των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, επικράτησε της Ρέτζιο Εμίλια με 94-90 στην παράταση, με αποτέλεσμα να φέρει τη σειρά στα ίσια (2-2)

Για περίπου 30 λεπτά η Σάσαρι είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως από την αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου η ομάδα της Σαρδηνίας φαίνεται να βραχυκύκλωσε, με αποτέλεσμα να η Ρέτζιο Εμίλια να κάνει την αντεπίθεσή της και να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Σίλινς και να το στείλει στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, η Σάσαρι ξεκίνησε αρκετά καλά, με αποτέλεσμα να έχει το πάνω χέρι, όμως και πάλι η Ρέτζιο Εμίλια απάντησε άμεσα και έφερε το παιχνίδι στον πόντο (91-90), ένα λεπτό πριν τη λήξη. Τελικά όμως το πείσμα των παικτών της Σάσαρι ήταν και αυτό που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Σαρδηνίας.

Πρώτος σκόρερ των νικητών, αναδείχθηκε ο Ντάισον, ο οποίος πέτυχε 28 πόντους, ενώ από την άλλη μεριά, ξεχώρισε ο Λαβρίνοβιτς με 20 πόντους.

Δείτε το καλάθι που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…