Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Υπέγραψαν δύο έφηβοι

Υπέγραψαν δύο έφηβοι

panaretakis patatas rethimno

panaretakis-patatas-rethimno

Δύο έφηβοι ανήκουν στο ρόστερ του Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Παναρετάκης και Γιάννης Πατάτας που αγωνιζόταν στο εφηβικό τμήμα του Ρέθυμνο BC υπέγραψαν χθες το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι δύο παίκτες στις δηλώσεις τους τόνισαν ότι είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα τους, ενώ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Ηρακλής Μανουκαράκης, υπογράμμισε ότι το πλάνο της ομάδας υλοποιείται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:
“Η φιλόδοξη προσπάθεια του Ρέθυμνο Aegean να εμπλουτίσει το ρόστερ της ομάδας με παιδιά από το Ρέθυμνο συνεχίζεται και φέτος. Ο Γιάννης Παναρετάκης και ο Γιάννης Πατάτας που αγωνιζόταν στο εφηβικό τμήμα του Ρέθυμνο BC υπέγραψαν χθες το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο και αποτελούν πλέον μέλη της επαγγελματικής μας ομάδας.

Ο Γιάννης Παναρετάκης γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1997, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ο Γιάννης Πατάτας συμπλήρωσε πρόσφατα το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννηθείς 23/5/1997) και έχει ύψος 1,80. Οι δύο νεαροί αθλητές πραγματοποίησαν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του μπάσκετ στις ακαδημίες του Ρέθυμνο BC.

Οι δύο νέοι παίκτες της ομάδας μας έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις σαν μέλη της οικογένειας του Ρέθυμνο Aegean, ευχαριστώντας την Διοίκηση για την ευκαιρία που τους έδωσε, ενώ κοινός τους στόχος όπως τόνισαν είναι η βελτίωση και η εξέλιξη τους μέσα από την σκληρή δουλειά.

Γιάννης Παναρετάκης: “Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ρέθυμνο Aegeanγια την ευκαιρία που μου δίνει. Είναι ένα μεγάλο “βήμα” για μένα. Από μικρός που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ είχα το όνειρο να αγωνιστώ κάποια στιγμή στην μεγάλη ομάδα. Το όνειρο όμως δεν σταματάει εδώ αλλά τώρα αρχίζει. Ξεκινάει η δύσκολη δουλειά ώστε να βελτιωθώ και να εξελιχθώ μέσα από την ομάδα”.

Γιάννης Πατάτας: “Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και την Διοίκηση του Ρέθυμνο Aegeanγια την ευκαιρία να αγωνιστώ στην μεγάλη ομάδα. Βλέπω ότι οι κόποι μου ανταμείβονται και η σκληρή δουλειά των προηγούμενων χρόνων έπιασε τόπο. Είναι ένα όνειρο που ήθελα από μικρός να πραγματοποιήσω και η διοίκηση μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ σαν παίκτης και σαν προσωπικότητα”.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Ηρακλής Μανουκαράκης, από τη μεριά του, δήλωσε: “Βλέπουμε ότι και φέτος ανέβηκαν δύο παιδιά από τις ακαδημίες μας στην μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι μεγάλη μας χαρά. Το πλάνο που έχουμε φτιάξει βλέπουμε ότι σιγά-σιγά υλοποιείται. Τα παιδιά το αξίζουν. Έχουν το ταλέντο και αυτό που χρειάζονται πλέον είναι μυαλό και η συγκέντρωση σε αυτό που κάνουν. Πρέπει να αφοσιωθούν στη δουλειά γιατί έχουμε ένα από τα καλύτερα τεχνικά επιτελεία. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και τους θέλουμε να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας και γιατί όχι κάποια στιγμή να πρωταγωνιστήσουν και να γίνουν από τους βασικούς συντελεστές όπως και ο Μάρκος Δουλγεράκης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…