Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Είναι γιορτή…”

“Είναι γιορτή…”

barlos kifisia

barlos-kifisia

Τα τουρνουά 3X3 που συνδιοργανώνουν ο ΠΣΑΚ με την ΕΟΚ έχουν αναχθεί σε καλοκαιρινό θεσμό και οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας δίνουν κάθε χρόνο δυναμικό “παρών”, όπως και τα “αστέρια” του ελληνικού μπάσκετ.

Στη σημασία αυτών των τουρνουά στάθηκε ο Νίκος Μπάρλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, που κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει τα γήπεδα του Ηρακλείου στις 13-14 Ιουνίου (όπου θα βρίσκεται και αυτός) και να το ευχαριστηθεί:

“Οι προσπάθειες που γίνονται από τον ΠΣΑΚ και την ΕΟΚ, για να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά στο μπάσκετ, είναι μεγάλες. Κι αυτά τα τουρνουά, είναι ότι καλύτερο, αφού έρχονται νέα παιδιά στο χώρο και κάποια άλλα παραμένουν. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να προσφέρουμε όσα μπορούμε σε αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά χρειάζονται τον αθλητισμό και ο αθλητισμός τα παιδιά. Αυτά τα τουρνουά όμως, έχουν και μία ιδιαιτερότητα, αφού μπορούν να πάρουν μέρος και μεγάλοι”.

athinaiou-aek

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος θα δώσει το “παρών” στο τουρνουά της Ιστιαίας και της Αιδηψού (4-5 Ιουλίου), υπογραμμίζοντας πως: “Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα είμαι και εγώ στα τουρνουά 3Χ3, που πλέον έχουν γίνει θεσμός. Είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνονται κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά, έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν και να μιλήσουν με έλληνες καλαθοσφαιριστές, που ενδεχομένως, να αποτελούν και πρότυπα γι’ αυτά.

Είναι μία γιορτή και για μας τους ίδιους και είναι ευχή για κάθε αθλητή, να μπορεί να βρίσκεται κοντά στα παιδιά και να τα βοηθάει με τις εμπειρίες που έχει. Ελπίζω και αυτό το τουρνουά να είναι επιτυχημένο, όπως τα προηγούμενα. Εμείς από την πλευρά μας, θα δώσουμε χαρά στα παιδιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…