Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είμαι αισιόδοξος”

“Είμαι αισιόδοξος”

manolopoulos

manolopoulos

Ο Παναθηναϊκός παρά τις αρκετές απουσίες που θα έχει στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, θα μπει στο παρκέ και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, ασχέτως αν το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Ο προπονητής των “πρασίνωνΣωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε πως είναι αρκετά αισιόδοξος ενόψει των τελικών.

Αναλυτικά:
“Εύχομαι οι τελικοί να είναι εξαιρετικοί φέτος. Χαίρομαι που υπάρχει ρεκόρ στα εισιτήρια. Ο Έλληνας αγαπά το μπάσκετ και θέλει να έρχεται στο γήπεδο ώστε να το απολαύσει. Δεν θέλουμε βία. Θέλουμε τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους ευατό στο παρκέ και ο καλύτερος να κερδίσει. Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του πλεονεκτήματος έδρας που έχει. Ο Ολυμπιακός έχει σταθερότητα και έχει παίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Εμείς έχουμε προβλήματα. Χάσαμε δύο πολύτιμους παίκτες για εμάς, όπως τους Παππά και Γκιστ. Είμαι ικανοποιημένος από τη προσπάθεια που γίνεται αυτές τις μέρες. Είμαι αρκετά αισιόδοξος ενόψει των τελικών”.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, δήλωσε: “Θέλουμε να γίνουν οι τελικοί σε όμορφο κλίμα χωρίς βία. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Μακάρι να μην έχουμε έκτροπα. Όλα τα άλλα δεν με προβληματίζουν. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Εμείς έχουμε προβλήματα με απουσίες και τραυματισμούς, όπως του Γκιστ και του Παππά. Έχουμε θέμα και με τον Μπατίστα. Θα παλέψουμε. Θα πρέπει να διαβάσουμε πάρα πολύ καλά τον Ολυμπιακό. Ας κερδίσει ο καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…