Κεντρική Διεθνή Οι Σέλτικς έρχονται στo Μιλάνο

Οι Σέλτικς έρχονται στo Μιλάνο

celtics milano

celtics-milano

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο θα βρεθούν στις 6 Οκτωβρίου οι Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την Αρμάνι στο Mediolanum Forum, στο πλαίσιο των NBA Global Games Europe 2015.

Αυτό θα είναι το έβδομο παιχνίδι που θα δώσουν οι “κέλτες” στην Ευρώπη και το δεύτερο στο Μιλάνο μετά από το 2012. Από την πλευρά της, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο του Euroleague Basketball World Tour 2015.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην ιστορία του ΝΒΑ θα έλθει στο Μιλάνο για να παίξει απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague”, δήλωσε ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

“Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το γεγονός ότι θα φιλοξενήσει έναν από τους πιο ιστορικούς οργανισμούς του ΝΒΑ θα προσφέρει στους φιλάθλους μας έναν αγώνα υψηλής ποιότητας”, συμπλήρωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Από την πλετρά του, ο πρόεδρος των Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, πρόσθεσε: “Είμαστε περήφανοι για την επιστροφή μας στο Μιλάνο. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία”. Ο ομόλογός του στην Αρμάνι, Φλάβιο Πορταλούπι δήλωσε: “Θα παίξουμε στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη απέναντι στη Μακάμπι κι εν συνεχεία επιστρέφουμε στο Μιλάνο, για να αντιμετωπίσουμε τους Celtics. Θα είναι μια συναρπαστική εβδομάδα για εμάς και τους φιλάθλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…