Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η κρυφή ελπίδα του “Σφαιρό”

Η κρυφή ελπίδα του “Σφαιρό”

sfairopoulos f4 madriti Αντίγραφο

sfairopoulos-f4-madriti - Αντίγραφο

Ο Ολυμπιακός εμπιστεύτηκε τις τύχες μιας ομάδας σε κρίση, στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και ο 48χρονος τεχνικός έβγαλε “ασπροπρόσωπους” τους προέδρους της ΚΑΕ. Ο προπονητής των Πειραιωτών υπογράμμισε αρχικά πως: “Είχα μια κρυφή ελπίδα. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους που μου έδωσαν τα κλειδιά της ομάδας. Είχαμε μόλις χάσει από την Κηφισιά, έχοντας το μειονέκτημα έδρας στην Ελλάδα, ενώ στην Ευρώπη ήμασταν αήττητοι.

Ήταν μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια από τα παιδιά. Η ομάδα δικαιούταν και που έφτασε στον τελικό της Ευρωλίγκας και που στέφθηκε πρωταθλήτρια. Περάσαμε μια μικρή περίοδο αγωνιστικής κρίσης λόγω τραυματισμού. Αξίζει σε όλους ένας μεγάλο μπράβο, πολλά συγχαρητήρια. Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου. Δεν τα παρατάμε ποτέ, όσο κι αν είναι η διαφορά.”

Ενώ κατέληξε, λέγοντας: “Δεν ξέρω αν είναι η αρχή για κάτι. Πρέπει να απολαύσουμε τη βραδιά. Είναι ιστορικές στιγμές. Είναι σημαντικό για μένα που όλη η ομάδα δουλεύει με συνέπεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, τη διοίκηση, τους προέδρους. Αφιερώνουμε τον τίτλο στους προέδρους και τον κόσμο. Όλοι έχουν μερίδιο σε αυτή την επιτυχία. Το μεγαλύτερο μερίδιο αξίζει στους παίκτες που κάθε μέρα στο γήπεδο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …