Κεντρική Basket League Άρης Η ικανοποίηση του Πρίφτη

Η ικανοποίηση του Πρίφτη

priftis

priftis

Την ικανοποίηση του για την επιστροφή του Άρη από τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξέφρασε ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός κατέστησε σαφές, πως άπαντες στην ομάδα θα κάνουν τα πάντα για να φανεί ο Άρης αντάξιος της ιστορίας του.

“Σίγουρα η ικανοποίηση για την επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη είναι μεγάλη. Χαίρομαι που οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας είχαν αίσιο τέλος, γιατί γνωρίζω ότι έγινε μεγάλος αγώνας προς αυτήν την κατεύθυνση. Είχα πει ότι εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις, θα είναι πολύ καλό να παίξει ο Άρης στην Ευρώπη, μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Οι προϋποθέσεις υπάρχουν τώρα με την έλευση της οικογένειας Λάσκαρη, η οποία εξασφαλίζει την απαιτούμενη συνέπεια. Είναι ένας τομέας στον οποίο η Ευρωλίγκα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και η παρουσία της οικογένειας Λάσκαρη σαφώς έπαιξε μεγάλο ρόλο στη wild card που πήρε ο Άρης για το EuroCup“, δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε: “Όπως γίνεται κατανοητό, τα αγωνιστικά δεδομένα αλλάζουν με την ομάδα να δίνει δύο αγώνες κάθε εβδομάδα. Θα υπάρχει καλύτερος ρυθμός, ενώ απαιτείται μεγαλύτερο βάθος για να τα φέρουμε εις πέρας στη διπλή υποχρέωση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φανεί ο Άρης αντάξιος της ιστορίας του, σ’ αυτήν την πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…