Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Οι επιλογές ήταν λάθος”

“Οι επιλογές ήταν λάθος”

Αταμάν

ataman

Φανερά απογοητευμένος ήταν ο προπονητής της ΓαλατασαράιΕργκίν Αταμάν, με την απόφαση της Ευρωλίγκα να δώσει στην τουρκική ομάδα wild card για να συμμετάσχει στο επερχόμενο Γιούροκαπ. Ο 49χρονος τεχνικός, με δηλώσεις του στην τουρκική ιστοσελίδα basketfaul.com, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της διοργανώτριας αρχής, ενώ έκανε αναφορά και στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, τα οποία έχουν επιλυθεί.

Αναλυτικά:
“Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται είτε στο Top 16 είτε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Τα τελευταία τρία χρόνια ο μέσος όρος θεατών ήταν 9.500 χιλιάδες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Την περασμένη σεζόν αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Μια τέτοια κατάσταση είχε αντιμετωπίσει και ο Ολυμπιακός παλιότερα, ωστόσο κατέκτησε την Ευρωλίγκα

Καταλήγοντας, ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στους πολλούς υποστηρικτές της «Γαλατά», χαρακτηρίζοντας παράλληλα λανθασμένες τις επιλογές της Ευρωλίγκας για τις wild cards: “Η Γαλατάσαραϊ είναι ένας τεράστιος σύλλογος που πρωταγωνιστεί σε πολλά αθλήματα, εκτός από το μπάσκετ, τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες. Έχει περίπου 20 εκατ. οπαδούς. Σήμερα (29/06) θα έπρεπε να πάρει wild card η Γαλατάσαραϊ, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις. Οι επιλογές της Ευρωλίγκας για τις wild cards ήταν εντελώς λάθος. Η wild card για το Eurocup δεν μας αρέσει. Πρόκειται για φάρσα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…