Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Γνωρίζουμε τα λάθη μας”

“Γνωρίζουμε τα λάθη μας”

dunston mavrokefalidis

dunston-mavrokefalidis

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, την Τετάρτη (10/06) διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, στο πλαίσιο της δεύτερης αναμέτρησης της σειράς των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, με γηπεδούχο αυτή τη φορά τους “πράσινους“. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ανανέωσε το προσωπικό του “blog” που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του “τριφυλλιού” και αναφέρει αυτά που σκέφτεται, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης.

Αναλυτικά:
Καλησπέρα σε όλους,

Η διαδικασία των τελικών είναι τόσο γρήγορη και με τόσες εναλλαγές συναισθημάτων, αποτελεσμάτων, καταστάσεων που δεν έχεις τη δυνατότητα να κοιτάζεις πίσω. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς μέσα από την προπόνηση και την προετοιμασία των αγώνων να διορθώνεις τα λάθη που κάνεις ώστε να μην επαναλαμβάνονται.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πάρα πολύ καλά άρα κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική για την εξέλιξη της σειράς. Θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη στο ΣΕΦ αλλά δεν το πετύχαμε. Ξέρουμε πολύ καλά τι έχουμε κάνει λάθος και τι δεν λειτούργησε καλά στο δικό μας παιχνίδι.

Είναι πράγματα που είπαμε μεταξύ μας και δεν θέλουμε να τα επαναλάβουμε. Έχουμε μπροστά την εντός έδρας αναμέτρηση και όλη μας η προσοχή και η συγκέντρωση στρέφεται στον τρόπο που θα καταφέρουμε να φέρουμε τη σειρά στα ίσια. Μέσα στο ΟΑΚΑ και με την υποστήριξη του κόσμου μας αποκτούμε άλλη δύναμη και ένα μεγαλύτερο αβαντάζ.

Υπάρχει μακρύς δρόμος μπροστά μας, τίποτε δεν τελειώνει στα δύο πρώτα παιχνίδια, άλλωστε αυτό μας το έχει διδάξει η ιστορία των τελικών. Το μόνο που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας με πάσα ειλικρίνεια και βεβαιότητα είναι πως το θέλουμε πολύ.

Σε κανέναν μας δεν αρέσει να χάνει και στο γήπεδο μας θέλουμε να δώσουμε μι’ απάντηση για την ήττα της Κυριακής. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από τις απουσίες αλλά κανείς δεν θα σταθεί εκεί. Όλοι μαζί θ’ αγωνιστούμε και για τα παιδιά που λείπουν.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Λουκάς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…