Κεντρική Ασίστ Shadow Για τον Γιάννη…

Για τον Γιάννη…

voulgaris psak

voulgaris-psak

Ήταν 8 χρόνια πριν και συγκεκριμένα 2 Ιουνίου του 2007, όταν ο Γιάννης Βούλγαρης, παίκτης του Παγκρατίου, έκανε έναν ελιγμό με την μηχανή του προσπαθώντας να αποφύγει ένα παιδί, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τότε μέχρι και σήμερα κάθε χρόνο οι φίλοι του και οι οικογένεια του δεν τον ξεχνούν διοργανώνοντας φιλικά παιχνίδια στην μνήμη του. Φέτος οι φίλοι του και οι δικοί του άνθρωποι σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ προγραμμάτισαν ένα φιλικό παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε εχτές 17/6 στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ.

Στο παιχνίδι συμμετείχαν οι φίλοι του και τότε συμπαίκτες του: Νίκος Βούλγαρης, Αλέξης Τσακιρίδης, Δημήτρης Χριστόδουλος, Άρης Ταταρούνης με τον τότε προπονητή του Παγκρατίου, Άρη Λυκογιάννη, ενώ συμμετείχαν και οι Γιάννης Κρητικός, Γιάννης Τσολάκης, Αλέξανδρος Άνθης, Θανάσης Τζέμης, Βαγγέλης Κουκουράβας και Αλέξης Τόλιας. Στον πάγκο βρέθηκαν οι Θεόφιλος Μπεκές και Άγγελος Συριστρατίδης.

Από την άλλη τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Καλαμπόκης, ο ταμίας Νίκος Βούλγαρης, καθώς και οι: Γιώργος Τσιάκος, Νίκος Ψυλέας, Κώστας Μαχαίρας, Παναγιώτης Καυκής, Φώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Δημάκος, Βαγγέλης Σακελλαρίου, Στέλιος Ιωάννου, Σπύρος Παναγιωταράς και Αλέξανδρος Μπάρδας.

Το παρών έδωσε και η διοίκηση του Παγκρατίου, με παρουσία του προέδρου της, Θοδωρή Σχίζα, αλλά και οι Ηλίας Δουλαβέρης και Ηλίας Καλφακάκος, ο προπονητής του ΑΟ Παγκρατίου, Ντίνος Καλαμπάκος και ο γνωστός φροντιστής, Γιώργος Σόμπολας.

Για την ιστορία η ομάδα του ΠΣΑΚ επικράτησε των φίλων του Γιάννη με 113-96.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…