Κεντρική Διεθνή Φεύγουν Γκάουντλακ – Μπιέλιτσα

Φεύγουν Γκάουντλακ – Μπιέλιτσα

goudelock fenerbahce malaga eb14

goudelock-fenerbahce-malaga-eb14

Παρελθόν, και επίσημα, από τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Άντριου Γκάουντλακ, όπως επιβεβαίωσε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Ομέρ Ονάν κάτι το οποίο απεύχεται για τον Νίκο Ζήση. Όπως επεσήμανε, ο Αμερικανός “μπομπέρ” δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη νέα σεζόν καθώς ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να αλλάξει το game plan του συγκροτήματος του.

“Το νέο σύστημα του Ομπράντοβιτς δεν περιλαμβάνει τον Άντριου Γκάουντλακ. Αποφασίσαμε να μην ενεργοποιήσουμε την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του. Ενδεχομένως, ο Ζοτς να θέλει να φτιάξει μια δυνατότερη ομάδα. Δεν ξέρω τον ακριβή λόγο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ονάν, για να καθησυχάσει την κόσμο εν συνεχεία λέγοντας ότι: “Οι φίλαθλοι μας πρέπει να χαλαρώσουν, γιατί υπογράψαμε νέο, διετές, συμβόλαιο με τον Ομπράντοβιτς, οπότε όλα θα πάνε καλά”.

Τέλος, αναφορικά με την περίπτωση του Νίκου Ζήση ξεκαθάρισε πως “κανείς δεν θέλει να δει τον Ζήση να φεύγει. Όταν τον προσλάβαμε, δεχθήκαμε έντονη αρνητική κριτική, αλλά εκείνος ήταν που μας οδήγησε στο Φάιναλ Φορ” και αποκάλυψε πως η Φενέρ μιλάει με αρκετούς παίκτες, οι επαφές με τους οποίους δεν έχουν δει ακόμα το “φως” της δημοσιότητας.

Τέλος, αναμένεται να αποχαιρετήσει και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα καθώς ενημέρωσε την ομάδα πως θέλει να δοκιμάσει την τύχη στου ΝΒΑ και θα ενεργοποιήσει τον σχετικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του, το οποίο μπορεί να γίνει μόνο πληρώνοντας την ρήτρα αποδέσμευσης που προβλέπεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…